Vouchers en achterbankbingo

Zomervakantie Spellentips 2020

Op zoek naar een bord- of kaartspel voor op vakantie? Bord Voor Je Kop heeft tips! De kans is groot dat je dit jaar met de auto op vakantie gaat, en wij dachten: meer ruimte… grotere spellen!

Similo (999 Games) is een deductiespel voor 2 t/m 8 vrienden, waarbij je met z’n allen op zoek moet naar het geheime karakter. En wist je dat dit perfect op een kleine tafel is te spelen? 

Supercats (White Goblin Games) is de gestoorde energie van zaterdagochtenden voor de tv; Cartoon Network, gevangen in een klein doosje. Een spel perfect voor ouders en kinderen, pubers met de ziel onder de arm, en iedereen die vindt dat rock paper scissors te weinig lawaai maakt. 

Wij van Bord Voor Je Kop vragen ons af: zijn jullie bekend met Welcome To? (Turtle Games) Een flip ‘n’ write voor de fijnproever, voor de zelfbewuste vakantieganger die zijn of haar spelletjesavond net dat beetje cachet wil geven. 

In Flamme Rouge (HOT Games) stap je op de fiets om de race aan te gaan met 2 t/m 4 vrienden, en als je de uitbreiding hebt zelf met 12! 

Azul – Zomerpaviljoen (Next Move Games)! Sinds de eerste versie van dit prachtspel in 2018 op de markt verscheen schuilt in menig puzzelaar een gepassioneerd tegelzetter. En terecht, want oh wat is het fijn en gezellig om met z’n allen rond de tafel te zitten en die kleurrijke steentjes voor de ogen van je tegelstanders weg te graaien en zo je eigen patroontjes te leggen.

Terug naar de video's?